Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-06@20:01:14 GMT

تب کنکور در اولین اردیبهشت قرن

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۳۳۵۷۷

تب کنکور در اولین اردیبهشت قرن

آزمون کارشناسی ارشد امروز در حالی برگزار شد که داوطلبان با گرمی هوا بیشتر مشکل داشتند تا با سوالات و نحوه برگزاری آزمون.

به گزارش مشرق، در صبح آخرین چهارشنبه اولین اردیبهشت قرن که مدارس هم به دلیل آلودگی هوا تعطیل بود، خیابان‌ها و کوچه‌های اطراف محل برگزاری آزمون کارشناسی ارشد کاملا نشان دهنده برگزاری یک فرایند بزرگ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای حضور در حوزه دانشگاه صنعتی امیرکبیر وقتی وارد خیابان رشت می‌شوی ترافیک بیشتر از هر روز و رفت‌وآمد عابران نیز از همیشه بیشتر است، برخی دانشجوی دانشگاه و برخی دیگر داوطلب آزمون کارشناسی ارشد هستند.

آزمونی که در سال‌های نه چندان دور گذشته به این تعداد داوطلب نداشت و برهمین اساس  استرس آزمون نیز بیشتر شده است.

آزمون امسال در ۱۸۶ شهرستان و ۱۷۷۰ حوزه فرعی، ۳۸۱ حوزه اصلی با حضور ۶۴۷ هزار داوطلب که ۵۳ درصد خانم‌ و ۴۷ درصد آقا هستند، برگزار شده است.

در بازدید از حوزه آزمون متوجه رقابت شدید داوطلبان می‌شویم، برخی با اعتماد به نفس بیشتر و مطمئن‌تر غرق پرسشنامه هستند و حتی حضور مسوولان بازدیدکننده هم توجهشان را جلب نمی‌کند اما برخی دیگر در حال بازی با مداد هستند یا خیره به زمین نگاه می‌کنند و مشخص است که از پاسخگویی به سوالات بازمانده‌اند.

برخی مدام به ساعت نگاه می‌کنند و برخی دیگر در حال چرت زدن هستند.

بعد از اینکه داوطلبان یکی یکی پاسخنامه‌ها را تحویل داده و از درب حوزه خارج می‌شوند از آن‌ها درباره آزمون می‌پرسیم؛ یکی از سهل بودن سوالات می‌گوید و دیگری از نحوه سوالات گلایه دارد.

اما در روز گرم اردیبهشت برخی هم از گرمای هوا شکایت می‌کنند.

یکی از داوطلبان گفت: هر کس خوانده بود سوالات را به راحتی جواب داد.

وی از مسوولان برگزاری آزمون و طراحان سوال هم تشکر کرد و گفت: به طور کلی از آزمون راضی است.

دیگری که خستگی از چهره‌اش می‌بارید، فقط گفت: آزمون خوب بود.

از داوطلب دیگری درباره آزمون پرسیدیم، گفت: به طور کلی آزمون خوب بود و در حوزه کنکور دستورالعمل‌های بهداشتی رعایت شده بود.

وی درباره محل برگزاری آزمون هم گفت: سالن‌ها از تهویه هوای خوبی برخوردار بودند و خوراکی‌ها هم خوب بود.

دیگری گفت: آزمون نه آنچنان سخت بود و نه خیلی آسان،   من زمان کافی برای درس خواندن نداشتم و مطمئنم اگر زمان بیشتر بود عملکردم در آزمون بهتر بود.

یکی دیگر از داوطلبان هم گفت: برای انگشت‌نگاری در حوزه پروتکل‌ها رعایت نشده بود دستگاه انگشت نگاری شاید آلوده شده و همه بدون هیچ ضد عفونی باید انگشت خود را بر روی آن قرار می‌دادند اگر یک پد الکلی هم قرار می‌دادند خوب بود اما به طور کلی شرایط بهداشتی در حوزه خوب بود.

اعلام فهرست اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون ورودی دوره‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۱ در هفته اول شهریور ماه از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور اعلام خواهد شد.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین قیمت سایت سازمان سنجش آموزش کشور کنکور سراسری خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت کارشناسی ارشد برگزاری آزمون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۳۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیب جمعیتی از چالش های البرز است/ تردد نیروی کار استان به تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«علی شیرین زاد» از حوزه کرج، فردیس و اشتهارد به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

*در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

فکر می‌کنم مجلس جدید مجلسی بیشتر با رویکرد انقلابی است، البته از دیگر احزاب، جریان‌ها و گرایش‌های سیاسی هم حضور دارند که تعدادشان زیاد نیست، حتی رویکرد مجلسی که در حال شکل گیری است نسبت به مجلس یازدهم نیز انقلابی‌تر است.

*مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

حوزه تخصصی و دغدغه‌های من بیشتر گرایش فرهنگی دارد زیرا فکر می‌کنم ریشه و خاستگاه بسیاری از مسائل و مشکلاتی که اکنون در کشور با آنها مواجه هستیم و بر فضای کشور حاکم هستند، حتی در حوزه اقتصاد و معیشت در فرهنگ است. فقر فرهنگی ریشه یکسری تخلفات در کشور است و باید مساله فرهنگی را حل کنیم تا مشکلات اقتصادی نیز مرتفع شوند.

بخشی از این امر در حوزه‌های اقتصادی به قوانین و خطاها و اشکالات گذشته بر می‌گردد که در آینده باید آنها را مرتفع کنیم. در حوزه‌های اقتصادی و معیشتی نیز باید برنامه‌های جدی را در مجلس شورای اسلامی پیگیری کنیم.

*اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

با توجه به مشکلات جدی موجود در حوزه انتخابیه از جمله موضوعات اقتصادی، معیشتی و اشتغال در استان البرز، فکر می‌کنم باید به سمت عضویت در کمیسیون‌هایی بروم که بتوانم در زمینه جذب بودجه تأثیرگذار باشم.

*مهمترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

در البرز با چند چالش جدی مواجه هستیم که یکی از آنها ترکیب جمعیتی، پراکندگی، گستردگی، جغرافیا و تنوع فرهنگی است که موجب ایجاد مسائل اصلی در این استان می‌شوند که رفع مشکلات موجود مستلزم توجه بیشتر و اهمیت قائل شدن و برنامه ریزی برای موارد مذکور است.

آنچه در حوزه اقتصاد، معیشت و اشتغال در البرز با آن مواجه هستیم، مساله اشتغال نامتوازن، معلول و معیوب استان بوده و علیرغم اینکه دارای ظرفیت‌های شغلی بسیار بوده اما دو اشکال وجود دارد.

در داخل استان ظرفیت‌های شغلی وجود دارند و نیروی کاری که بتواند بکارگیری شود اما به دلایلی نمی‌تواند در آنها مستقر باشد و همچنین نیروی بیکار هم داریم اما زیرساختی که در داخل استان به آن نیاز داریم در خصوص راه و دسترسی است.

دسترسی به مراکز صنعتی و کسب و کارها در البرز به راحتی روان سازی نشده و در عین حال بیش از ۹۰ درصد نیروی کار این استان در حال رفت و آمد و تردد به تهران و اطراف آن هستند.

فکر می‌کنم بتوانیم در برنامه میان مدت سه ساله یا بلند مدت چهار یا پنج ساله بتوانیم برنامه‌ها و قوانینی را پیگیری کنیم که از طریق آنها زیرساخت‌های لازم در این زمینه فراهم شود؛ در این راستا نیازمند تبلیغات و فرهنگ سازی نیز هستیم که هدف از این امر رفع مشکلات مربوط به تأمین نیروی کار مراکز صنعتی و رفت و آمد آنها است.

باید با فرهنگ سازی و تبلیغات تلاش کنیم تا بخشی از نیروهایی که در حال رفت و آمد و تردد به تهران هستند، بپذیرند که در مراکز صنعتی و کسب و کار داخل استان مشغول به کار شوند.

کد خبر 6098587

دیگر خبرها

  • ترکیب جمعیتی از چالش های البرز است/ تردد نیروی کار استان به تهران
  • تکلیف سردار آزمون با رم مشخص شد
  • نام ۵ مشتری جدید سردار؛ تردید رم برای آزمون
  • دلایل کاهش تعداد پسران در آزمون کنکور امسال
  • تمدید فرصت مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور تا ۱۸ اردیبهشت
  • فرصت مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور تا سه‌شنبه تمدید شد
  • مراقب باشیم آمار نامتوازن کنکور روح خانواده را زخم نکند
  • آخرین مهلت داوطلبان کنکور برای تأیید سوابق تحصیلی
  • فرصت داوطلبان کنکور برای تأیید سوابق تحصیلی تا ۱۸ اردیبهشت
  • نتایج کنکور تربیت معلم آخر اردیبهشت اعلام می‌شود